Jeugdwerking

Onze jeugdwerking start terug op de eerste woensdag van september.

 

De jeugd -18 krijgt terug training op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur door gedreven jeugdtrainers van onze eigen club en enkele ervaren rotten die al tientallen jaren de jeugd begeleiden, daarna kunnen ze nog een half uurtje vrij spelen tot 20:30 uur.

Er wordt ook training gegeven op zaterdag vanaf 9:00 uur in 2 groepen (9:00 tot 10:30 uur en 10:30 tot 12:00 uur) voor de door de trainers geselecteerde jeugd.

Er zal in verschillende leeftijdsgroepen gewerkt worden naar gelang de opkomst, en de ervaring die ze hebben.

Omdat wij ons als club engageren om wekelijks jeugdtrainingen te voorzien verwachten wij dat diegene die de trainingen willen volgen dan ook elke week aanwezig zijn, indien je een training niet kan volgen vragen wij de trainers op voorhand te verwittigen. 

Nieuwe jeugdleden (vanaf 8 jaar) en jongeren die vrij willen spelen kunnen dit ook op maandag vanaf 19:30 uur tot 21:00 uur en op zondag van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Nieuwe jeugdspelers die training willen volgen op woensdag worden getest in de loop van de maand september, momenteel zijn er nog geen wachtlijsten. 

 

Verder informatie bij:                 Van Tornhout Luc

Mochten er nog vragen zijn dan kan je mij bereiken in de nieuwe sportzaal Oostbroek te Nevele tijdens de trainingsuren (zie kalender op de website) of per telefoon op 09/371.60.00 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..