PBO jeugdcup

Wat is de jeugdcup?

De PBO Jeugdcup is een reeks jeugdtornooien binnen de provincie Oost-Vlaanderen. Het is een open jeugd circuit voor alle badmintonners van -9 tot -19 jaar. De bedoeling van de Jeugdcup is elke jeugdspeler aangesloten bij een Oost-Vlaamse club, te laten kennis maken met badminton in tornooivorm. Elke jeugdspeler speelt in de eigen leeftijdscategorie een aantal wedstrijden tegen leeftijdsgenoten. Er wordt steeds een rangschikking opgemaakt, zodat op het einde van het badmintonseizoen, een winnaar per reeks kan worden aangeduid.

Wil je proeven van tornooien en competitie, aarzel dan zeker niet om in te schrijven voor meerdere Jeugdcups.

Hoe inschrijven?

Het inschrijven voor tornooien gebeurt online of via de mail met daarin de link naar het tornooi die wordt doorgestuurd naar onze jeugd.

Je moet wel een VBL lidnummer hebben om te kunnen inschrijven, dit kan je op zoeken op de VBL-site of aanvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deelname betalend

Voor de deelname aan het tornooi wordt per dicipline een inschrijvingsgeld betaald.

Trainers & vervoer

Er kan door de deelnemers onderling afgesproken worden om met enkele ouders de verplaatsing te doen, indien mogelijk zal er ook een trainer of begeleider aanwezig zijn die de taak van coach en chauffeur op zich neemt.

Uitslagen jeugdcup

Wil je de resultaten raadplegen van de gespeelde ontmoetingen dan vind je dit terug op onze site onder PBO jeugdcup ranking.