Jeugdwerking

Onze jeugdwerking start terug op de eerste woensdag of zaterdag van september.

 

De jeugd -18 kan vrij spelen op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur, vanaf 20:00 uur kunnen ze nog een half uurtje samen met de volwassenen spelen als ze daar zin in hebben.

Er wordt ook training gegeven op zaterdag vanaf 9:30 uur in 2 groepen (9:30 tot 11:00 uur en 11:00 tot 12:30 uur) voor de door de trainers geselecteerde jeugd.

Er zal in verschillende leeftijdsgroepen gewerkt worden naar gelang de opkomst, en de ervaring die ze hebben.

Omdat wij ons als club engageren om wekelijks jeugdtrainingen te voorzien verwachten wij dat diegene die de trainingen willen volgen dan ook elke week aanwezig zijn, indien je een training niet kan volgen vragen wij de trainers op voorhand te verwittigen. 

Nieuwe jeugdleden (vanaf 8 jaar) en jongeren die vrij willen spelen kunnen dit ook op maandag vanaf 20:0 uur tot 21:30 uur en op zondag van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Nieuwe jeugdspelers die training willen volgen worden getest in de loop van de maand september, zij worden op woensdag en/of zaterdag getest door gedreven jeugdtrainers van onze eigen club en enkele ervaren rotten die al tientallen jaren de jeugd begeleiden.

 

Verder informatie bij:                 Van Tornhout Luc

Mochten er nog vragen zijn dan kan je mij bereiken in de nieuwe sportzaal Oostbroek te Nevele tijdens de trainingsuren (zie kalender op de website) of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..