Wat spookt 2H uit?

Het werd stilaan tijd om even iets te laten weten over hoe het Heren 2 vergaat. En aangezien onze kapitein dit niet doet, moet iemand anders het maar doen.

Kort samengevat: we zitten op koers om kampioen te worden! We staan vier punten los op onze achtervolgers, met nog 3 matchen te spelen. Alles ziet er dus goed uit.

Dat wil niet zeggen dat elke match even vlot verloopt. We hebben allemaal wel onze ups en downs, maar uiteindelijk valt de pluim altijd aan de goede kant. Dit vaak tot frustratie van de tegenstanders! Met als hoogtepunt onze match in Deinze, waar rond 23.15u een klembord met het wedstrijdblad uit frustratie door de zaal vloog.

Over die pluimen valt trouwens ook wel iets te zeggen: de kwaliteit van de 'kiekens' durft bij sommige ploegen wel wat tegenvallen, met opnieuw als hoogtepunt Deinze. Meppen dat we daar gedaan hebben op die Yonex 10, en toch kregen we die maar net over de helft van het terrein.

Maar soit, dit houdt ons niet tegen om na 9 matchen een heel goed rapport te kunnen voorleggen: 8x winst en 1x gelijk. En daarmee zijn we heel tevreden! Nog 3 wedstrijden te gaan, waarin we nog 3 punten moeten halen om de titel binnen te rijven. We gaan ervoor!

En misschien moet iemand onze kapitein even inlichten wat er gebeurt als we kampioen spelen? 

Plaats reactie