Onverantwoord

Beste leden

 

Zoals jullie hieronder kunnen lezen worden door Stad Deinze alle sport  en andere jeugdactiviteiten stopgezet voor onbepaalde duur, ook voor -12 jarigen.
Alleen mogen de eigen sportkampen georganiseerd door Stad Deinze "DOODLEUK" doorgaan?
 
ONVERANTWOORD.

 

 d.d. 29/10/2020

Beste,

Gisteren ontving u van ons reeds een mail i.v.m. bijkomende maatregelen genomen door de stad Deinze.

Deze maatregelen gingen voornamelijk over de indooractiviteiten. De stad Deinze heeft ondertussen ook besloten om alle georganiseerde outdoor activiteiten stil te leggen.

Hier een overzicht van het besluit (in bijlage kan u het besluit terug vinden):

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering bekendmaakte op 27 oktober, neemt de stad onderstaande aanvullende maatregelen. De maatregelen treden in werking vanaf donderdag 29 oktober 2020 en zijn van onbepaalde duur. Zij worden voor het eerst geëvalueerd op dinsdag 10 november 2020.

  • Het verenigingsleven wordt tijdelijk stopgezet op het grondgebied van de stad (out- en indoor). Onder verenigingsleven wordt verstaan de private en publieke activiteiten van culturele, maatschappelijke, feestelijke, folkloristische, sportieve en recreatieve aard, incl. schooluitstappen en de activiteiten in het kader van jeugdbewegingen. De organisatie van de reeds goedgekeurde outdoor en indoor jeugd- en sportkampen voor kinderen beneden de twaalf jaar vormt de enige uitzondering op deze regel.
  • Alle inrichtingen, in stedelijke of private eigendom, die behoren tot de sportieve sector (out – en indoor), worden gesloten, met uitzondering van deze die behoren tot de professionele sportieve sector en met uitzondering van de gevallen waarin deze inrichtingen dienen voor reeds goedgekeurde jeugd- en sportkampen.
  • Alle inrichtingen verbonden aan de werking van jeugdverenigingen, in stedelijke of private eigendom, worden gesloten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij twijfel.

Dienst Sport & Recreatie

i.o
Van Praet Luc

Diensthoofd Sport & Recreatie

 

 

d;d. 28/10/2020

Beste sporters,

Beste sportclubs,

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen op Vlaams niveau dd. 27/10/2020, neemt de Stad Deinze aanvullende maatregelen waarbij onder meer de georganiseerde vrijetijdsbesteding aan banden wordt gelegd.

Op bevel van de burgemeester worden vanaf donderdag 29/10/2020 alle indoor sportactiviteiten verboden en dit voor onbepaalde duur.

Dat geldt ook voor sporters -12 jaar.

Alvast bedankt voor het begrip!

Dienst Sport & Recreatie

i.o
Van Praet Luc
Diensthoofd Sport & Recreatie

Plaats reactie