Heren 1, een bedankje

Zoals jullie in het vorige verslag konden lezen zou de match op 11/03 beslissend zijn voor de titel. Nummer 1 Eikenlo kwam immers op bezoek. Bij verlies waren zij zeker van de titel, bij winst of gelijkspel stonden wij er het beste voor. Voor extra motivatie riep ik dan ook op om zoveel mogelijk te supporteren, elke kleine boost kon immers het verschil geven.

We willen dan ook iedereen van harte bedanken om hier zo massaal op in te gaan! We wonnen de match met 6-2 onder luide aanmoedigingen van iedereen. Dit heeft er absoluut mee voor gezorgd dat we het verschil konden maken.

Zoals de meesten al weten heeft Badminton Vlaanderen ondertussen beslist om de competitie stil te leggen en de kampioenen te bepalen aan de hand van de heenronde. Dit betekent dat wij uiteindelijk –weer- op een tweede plaats zullen stranden. Of we stijgen of niet zal afhangen van de PBO, maar door de overwinning hebben we toch een extra argument om hopelijk alsnog over te gaan naar 1e provinciale. Los hiervan toch even onderstaande screenshot in wat voor ons het enige, échte klassement is:

eindstand 2020

Hopelijk kunnen we volgend seizoen in eerste spelen, maar los hiervan een hele grote merci aan de hele club om zo mee te leven!

Hopelijk tot snel & stay safe!

Jochen

Plaats reactie