Toernooiuitnodigingen

Twee uitnodigingen voor toernooien vielen afgelopen week in de bus.

Toernooi Geraardsbergen

Voor de allereerste keer organiseert Geraardsbergen een toernooi. Op 6 en 7 september wordt dit georganiseerd. Meer info vind je hier: https://www.facebook.com/events/604284426345544 . Inschrijven doe je op toernooi.nl: http://badmintonvlaanderen.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=3D5DA7B4-BBBC-4FD9-8FA6-53CC839ACF7A

European Chocolate Championship 2014

Een evenement in Brussel, voor competitiespelers van elk niveau. Mét chocolade natuurlijk :)

Uitnodiging: http://www.lelogiswbc.be/uploads/documents/BE_NL-19de_European_Chocolate_Championship-Le_Logis_WBC-Brussel.pdf Inschrijven kan op http://lfbb.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=C0DB3AF8-FDDC-41BA-B878-5B94A1741CEA

Update Provinciaal Kampioenschap

Al heel wat leden van BC Landegem hebben zich ingeschreven voor het PK dat doorgaat in Sint-Amandsberg (Gent) in Rozebroeken in het weekend van 2 november (laatste weekend herfstvakantie). De PBO laat het volgende weten:

De Raad van Bestuur van PBO heeft namelijk enkele belangrijke knopen, in aanloop naar het PK doorgehakt.

  • Alle onderdelen van de A- en B-reeksen zullen in de voorronde in poule worden gespeeld.
  • Daarnaast zullen de C- en D-reeksen in dubbel en gemengd hun voorronde eveneens in poule spelen.
  • Er is een optie om ook de enkelwedstrijden van C en D te laten starten in poule, maar dat hangt uiteraard af van de mogelijkheden binnen de planning en van het aantal inschrijvingen binnen deze reeksen.

Maar er is nog meer: vanaf de halve finale worden de shuttles voor alle wedstrijden aangeboden door PBO vzw.

Schrijf je dus nog snel in via deze link!

Ros Beiaard

Eén van de grootste toernooien in Vlaanderen komt eraan: Ros Beiaard in Dendermonde. Niet alleen sportief, maar ook extrasportief. Inschrijven vanaf (en zeer waarschijnlijk niet lang) 1 februari.

 

“Op 29, 30 en 31 maart 2013 organiseert Badmintonclub Oudegem voor de 6e maal de Ros Beiaard Badminton Cup. Met meer dan 450 deelnemers uit verschillende landen is de Ros Beiaard Badminton Cup één van de grootste tornooien in Vlaanderen. Het tornooi behoort ook tot het BBAC Circuit. De prijzenpot van 5000 euro zal de beste spelers van België naar Dendermonde lokken. Maar ook voor de spelers in de lagere categorieën zijn er mooie prijzen te verdienen. Een overzicht van de prijzenpot vind je op deze link.

Onze organisatie wil zich graag onderscheiden van de andere tornooien. Hiervoor hebben we de Ros Beiaard Badminton Cup in het leven geroepen. Dit is een team cup die de best presterende club op het tornooi beloond met een prijzenpot van 250 euro. De vorige 5 edities gingen Nederlandse clubs met de winst aan de haal. Aan de Belgen om revanche te nemen. Het volledige reglement kan je hier bekijken.

Alsof dat niet genoeg is denkt BC Oudegem ook 'off court'. Of beter 'on the dance floor'. Op zaterdag 30 maart 2012 organiseren we onze legendarische player's party.

 

Maak je van ons tornooi graag een weekendje uit met vrienden? Dat kan! Wij voorzien 100 bedden in de voormalige abdijschool van Dendermonde. Voor 12,5 euro per nacht beschik je over een zachte matras en krijg je een uitgebreid ontbijt. Opgelet: wegens de grote vraag wordt er voorrang verleend aan spelers die 2 nachten reserveren. Meer details en informatie over het reserveren kan je hier nalezen. Wie wil kan ook een kamer reserveren in één van de vele hotels en bed & breakfasts in Dendermonde. Wie het graag nog avontuurlijker heeft kan bovendien gratis kamperen op een grasveld vlakbij de sporthal.

Je merkt het, er zijn weinig of geen redenen om je niet in te schrijven voor de Ros Beiaard Badminton Cup. Dit is het tornooi dat je niet mag missen. Inschrijven kan vanaf 1 februari op deze link. Vorig jaar was tornooi na 2 weken volzet. Wees er dus snel bij. Het volledige tornooireglement kan je hier bekijken.

 

Uitgebreide informatie over het tornooi kan je rustig nalezen op de website www.rosbeiaardbadmintoncup.be. Je vindt ons ook op facebook.

Inschrijvingen Provinciaal Kampioenschap open!

In het weekend van 2-3 november wordt er gestreden voor de titels van provinciaal kampioen. Dit keer gaat dit door in Rozebroeken, Sint-Amandsberg (Gent). Een unieke gelegenheid om je in te schrijven en mee te doen! Vanaf de halve finales voorziet PBO de deelnemers van shuttles.

Inschrijven doe je best zo snel mogelijk: De reeksen worden beperkt tot de eerste 32 ingeschreven spelers in enkelisciplines en eerste 16 volledig ingeschreven koppels in dubbel. Bij inschrijving in de dubbeldisciplines is de bevestiging van de dubbelpartner verplicht!

Via deze link kan je je inschrijven. Wees er snel bij!

Toernooiuitnodigingen: Gent, Ros Beiaard en Beveren

We ontvingen enkele uitnodigingen voor badmintontornooien in onze virtuele brievenbus.

Tornooi Gentse BC

Dit toernooi is een recreantentornooi en vindt plaats op zondag 5 februari in sporthal Bourgoyen, Mariakerke. Een brochure is beschikbaar en inschrijven kan tot 31 januari. Laura, Lennart, Kaat (en onder voorbehoud Bert) doen mee aan dit toernooi.

Tornooi Pluimplukkers

Ook dit is een recreantentornooi. Het wordt gespeeld op zaterdag 25 februari in sporthal Driebeek, Gentbrugge. Inschrijven doe je hier tot 14 februari. Jeugdtrainer Stef en dochter Kelly doen aan dit toernooi reeds mee.

Ros Beiaard

De inschrijvingen zijn geopend voor een van de grootste toernooien van België. Snel inschrijven is de boodschap, want vorig jaar was dit reeds na drie(!) weken volzet. Het toernooi vindt plaats in de sporthal van Dendermonde, en wordt gespeeld van 6 tot 8 april. Inschrijven kan hier.

Tornooi Beveren

Ook een vrij groot tornooi, voor B-D spelers. Zaterdag de dubbels, zondag gemengd (enkelspelen over twee dagen). Inschrijven kan tot 26 maart, het tornooi zelf is op 21-22 april.