Toernooi Pluimplukkers

Het toernooi van de Pluimplukkers is het eerste toernooi van 't seizoen dat dicht in de buurt is. Landegem was dan ook talrijk vertegenwoordigd, met wisselend succes.

 

Emma verloor al in de eerste ronde van het enkelspel. In het damesdubbel wist ze samen met gelegenheidspartner Lize 1 match te winnen, wat onvoldoende was om uit de poule te geraken. In het gemengd dubbel speelde ze met Thijs twee knappe matchen, maar wisten deze helaas niet winnend af te sluiten.

Ondertussen had Thijs de halve finale heren dubbel B2 nipt verloren met Jan (Eikenlo). In het enkelspel botste hij weer op Davy De Grauwe (reeds B1) in de finale, welke hij verloor.

In het heren enkel C2 traden Bert en Andreas aan. Bert won 1 match en verloor ook eentje in zijn poule, maar dat was net genoeg voor de kwartfinale. Ondertussen moest Andreas vier matchen spelen (en winnen) om tot in die kwartfinale te geraken. Bert verloor in die kwartfinale tegen de latere winnaar. Andreas moest finaal de duimen leggen in een spannende finale.

In het heren dubbel C2 werden geen potten gebroken. Bert en Lennart slaagden er niet in om een wedstrijd te winnen. Het 'uitstekende' spel zat daar zeker iets voor tussen... Gert en Andreas wonnen 2 van hun drie matchen, onvoldoende om door te stoten. In het dames dubbel geraakten Laura en Evelien niet door de poule: 1 wedstrijd gewonnen en één verloren was onvoldoende.

In het gemengd dubbel C2 wonnen Bert en Laura 1 van hun drie matchen. Een zéér spijtige nederlaag, met maar liefst drie gemiste matchpunten. Lennart en Evelien wonnen drie van hun poulematchen, maar moesten finaal de duimen leggen in een zeer intensieve (en leuke) mixpartij.

In het heren dubbel D was er een nieuwkomer: Niels trad aan met Jelle. Beide haalden nog niet het niveau van in de competitie (Spanning? Stress?) en slaagden er niet in een match te winnen.

Gert en Jelle wonnen allebei hun poule, maar slaagden daarna niet in om hun match te winnen.

Volgend weekend staat er weer een nieuw toernooi op de planning: Tielt!