Met drie waren ze in Lokeren!

De 2de jeugdcup van het seizoen was aan de sportlaan te Lokeren waar de nieuwe zaal uitgetest werd, een mooi zaaltje maar sommige terreinen liggen iets te dicht tegen de muren en de voortdurende luchtstroming in de zaal was op sommige terreinen behoorlijk irritant.
Sara mocht al in de voormiddag aantreden en deed het naar behoren volgens de fiere papa, wetende dat zijn als 1ste jaars bij de -13 speelt zal ze zeker nog wat leergeld betalen, zijzelf wil alvast nog enkele jeugdcups meepikken.

Jelle en Lies speelden in de namiddag, bij de meisjes werd er in 2 poules gespeeld en Lies kreeg zeker niet de gemakkelijkste voorgeschoteld.
Toch won ze drie van de 5 wedstrijden, enkele van haar tegenstanders zullen eerste mentaal moeten verwerkt worden voor ze er zal van winnen, wat zeker binnen haar mogelijkheden ligt.

Jelle die bij de jongens -15 aan de slag ging was onderverdeeld in 1 van de 7 poules, waar hij vlot zijn eerste 4 wedstrijden won.
Vervolgens werden nadat ondergetekende de tafel tot spoed aandrong, de kwartfinalist en de halve finalist in amper 40 minuten naar huis gespeeld om 10 minuten later er een spannende finale een succesnummer van te maken.

Na een korte ceremonie mocht hij tevreden met chauffeur van dienst Filip, vliegensvlug naar Landegem afzakken alwaar hij ook daar zijn 2 competitiewedstrijd winnend wist af te sluiten.
Een sterke prestatie van Jelle, wat een weekje of 2 rust niet allemaal kan doen hé!Wink
Plaats reactie