Jürgen Belgisch Kampioen!

Afgelopen weekend werd in Bastogne het BK voor de jeugd afgewerkt. BC Landegem had hierbij één vertegenwoordiger: Jürgen.

Als eerste reekshoofd in enkel en  dubbel, waren de verwachtingen hoog. Naar 't schijnt begon-ie zelfs rondjes rond de watersportbaan te lopen als voorbereiding...

En je kan niet anders zeggen dan dat het opbracht! Zowel in het enkel- als dubbelspel (met Davy Buffel) won Jürgen goud en hij mag zich de beste van België noemen bij de U15!

In het gemengd dubbel met Lotte Derudder was het eindstation een knappe halve finale. Daarin werd héél nipt de duimen gelegd tegen het eerste reekshoofd, want de derde set ging verloren met 30-28. Over een spannende set gesproken.

Een knalprestatie van Jürgen, zeker omdat hij geen topsportschool volgt. De club wenst Jürgen van harte proficiat met zijn 2 titels en is trots een Belgisch Kampioen in zijn rangen te hebben!

Reacties  

Luc
+6 #
Schitterend gedaan Jürgen, je ziet dat inzet beloond wordt.
Jammer dat we onze Belgisch kampioen niet wat langer in onze rangen kunnen houden, dit is altijd een mooie reclame voor een club.
Maar weet dat je altijd welkom bent in Landegem
28-02-2012 09:09 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Jürgen
0 #
merci luc :lol:
28-02-2012 19:03 Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
Plaats reactie