Vriendenontmoeting TTC Baarle

ttc baarle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een oude traditie die terug werd opgepikt: een vriendenontmoeting met de tafeltennisclub uit Baarle. Ditmaal gingen er enkele leden van BC Landegem pingpongen. Alle foto's kan je bekijken op https://www.ttcbaarle.be/foto/VO_met_BC_Landegem_2018

 

Start intraclub seizoen 2016 - 2017

Beste leden

 

Volgende week woensdag 28/09/2016 start het nieuwe intraclub seizoen.

Enkel de ingeschreven leden kunnen deelnemen aan deze competitie, nieuwe leden kunnen pas deelnemen als deze het lidgeld voor het seizoen 2016 - 2017 betaald hebben.

 

Met vriendelijke groet

Luc

 

Trainingmateriaal en Zuid-Amerikaans nieuws

Wat sommigen al weten (of gezien hebben): er is wat nieuw trainingsmateriaal in de club. We hebben dankzij de gemeente een Shuttlemaster ter beschikking! Voor wie dit niet kent, een klein filmpje:

 

Met dank aan Bert voor het filmpje!

Ondertussen aan de andere kant van de wereld ...

Zoals iedereen weet bevindt Laura zich in Ecuador. Naast het supporteren voor Landegem houdt ze ook nog een blog bij met alle gebeurtenissen én met leuke foto's van rond de evenaar:

https://sway.com/9r91oQ8ssZVBbRxW

BC Landegem @Hapje Tapje

Dit jaar stond BC Landegem voor het eerst op Hapje Tapje, het jaarlijkse kermisevenement in Nevele. Het prachtige weer zorgde voor een mooie opkomst én dito verkoop. Dank aan iedereen die de club kwam steunen en de vrijwilligers achter de toog!

Ook Kaat nam enkele foto's. Die kan je bekijken in het fotoalbum.

BC Landegem@ Nieuwsblad

Bron: Het Nieuwsblad

Start nieuw seizoen!

Morgenavond start het nieuwe seizoen 2014-2015.

zoals reeds jarenlang kan er terug elke week op woensdag gespeeld worden van 20:00u tot 23:00u, dit voor de meer geoefende speler en competitiespelers.

Verder wordt ook nu weer de zaterdagavond dit vanaf 23 augustus telkens van 19:00u tot 22:00u een pluimpje gemept in de sportzaal van Landegem, dit seizoen worden ook opnieuw de nieuwkomers en een deel van onze jeugd naar daar doorverwezen. Ook zijn er een aantal speciale activiteiten voorzien op zaterdagavond, waar we later meer info zullen over meegeven.

Onze jeugd kan vanaf dan ook telkens op zaterdagavond komen spelen, verder is er voor hen ook op zaterdagvoormiddag een les voorzien vanaf 10:00u tot 12:00u enkel voor zij die meespelen in een of andere competitie of andere jeugdtornooien. Daar zullen in de loop van het jaar nog andere door de trainers geselecteerde jeugdleden aan toegevoegd worden.

Ook op zondag wordt er terug gespeeld van 19:00u tot 22:00u, telkens als er competitiewedstrijden thuis gespeeld worden (zie kalender) kan er ook vrij gespeeld worden door onze leden, daarvoor zijn meestal 2 velden beschikbaar soms zullen er dat ook meer zijn.

Op maandagavond (zie kalender) zullen ook enkele van onze competitieploegen hun thuiswedstrijden afwerken vanaf 20:00u, ook dan kan er vrij gespeeld worden door onze leden tot 23:00u dit op de velden waar geen competitie gespeeld wordt.

Maak alvast uw sportzak maar al klaar want vanaf morgen zullen de pluimen al terug door de lucht vliegen.