Prijsuitreiking & uitslagen speeldag 2

Jelle - winnaar intra 2019-2020

Vol huis voor speeldag 2, dat betekent 48 spelers die een match kwamen spelen.

Vooraleer we hieraan begonnen, werden de winnaars van vorig jaar niet vergeten. Het bestuur besliste om voor het korte intra-seizoen een kleine prijs uit te reiken.

Béa & Sylvie voorzagen voor het eerst geen drank, maar wel handdoeken. Hoe hoger je eindigde, hoe groter de handdoek.
Jelle (algemeen), Oliver (recreant) en Laura (vrouwen) kregen als winnaars de grootste handdoek van allemaal. Proficiat!

Jelle blijft de lijn van vorig jaar keurig verderzetten: samen met Evelien en Bruno heeft hij nog geen enkele set laten liggen. Zij bevolken de top-drie in het algemene klassement. Maar 't is nog het begin van het seizoen - grote bokkensprongen zijn nog mogelijk.

Zoals Wim, die in één klap 61 plaatsen omhoog schiet. In de andere richting schieten Emma en Peter 65 plaatsen omlaag - onder de 30 spelers die dit seizoen nog niet deelnamen.

Uitslagen speeldag 2 en de tussenstand

 

Reactie toevoegen

Intra speeldag 1 - nu woensdag speeldag 2!

De eerste speeldag bracht 42 spelers op de been. Ook was Landegem 5H tegelijkertijd aan de slag - helaas een 2-6 voor de mannen.

Over de tussenstand na speeldag 1 valt nog niet veel te zeggen. Gelukkig moeten we dat ook niet lang doen, want deze woensdag is er al speeldag 2! Ik kan al zeggen: de winnaars van vorig jaar worden niet vergeten.

Uitslagen speeldag 1 en de tussenstand.

Nieuwe website & intraclubapp

Zoals jullie hopelijk merkten: de website zit in een nieuw kleedje! Met dank aan Bram (http://igraph.be/) voor het design en de header. Hierbij is ook de intraclub applicatie onder handen genomen: een complete restyling, zowel voor-als achter de schermen. De eerste versie was ondertussen 7(!) jaar oud. Hoog tijd voor vernieuwde lay-out en extra statistieken!

Een nieuwe versie kan dus ook nieuwe bugs meebrengen. Aarzel niet om me te contacteren indien je ergens een foutje spot.

Blijf op de hoogte

Ook in dit nieuwe seizoen kan je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes:

Deze pushnotificaties kan je ook op je GSM krijgen. Indien je Android hebt, kan je de website zelfs installeren!

  1. Open Chrome
  2. Surf naar https://www.bclandegem.be
  3. Tap op "Toevoegen aan je startscherm"
  4. Volg de instructies op je scherm om de app te installeren

Lang duwen op de app toont snelkoppelingen. Zo heb je altijd alle info rond BC Landegem binnen handbereik.

Zo zijn we weer helemaal up-to-date en klaar voor een nieuw seizoen!

P.S.: Voor de echte IT-liefhebber:

 

Tot woensdag!

 

Reactie toevoegen

Intra én receptie

Ook deze week is't terug intraclub! Graag aanwezig voor 20u30. Aansluitend is er voor alle leden een gratis nieuwjaarsreceptie!

In de intra blijft Jelle alles winnen wat er te winnen valt. Ook Lowie blijft stevig tweede, Frank komt binnen in de top-drie. Stijger van de week is PJ: die hopt onderaan de stand 18 plekken vooruit. Geert kreeg - samen met Koen - een pak voor de broek van Wim en Emma. Dat kost hem 23 plaatsen in de tussenstand.

Uitslagen speeldag 9 en de tussenstand.

 

Reactie toevoegen

Intraclub - nieuw seizoen

Na het abrupt einde van het vorige seizoen door C, is het terug tijd om deze interne competitie te herstarten. De einduitslag van vorig jaar ( te vinden op https://www.bclandegem.be/intraclub ) wordt gebruikt voor de startloting.

We beginnen eraan om 20u30 - tot dan!

Reactie toevoegen

Intra - een update!

Al even geleden, maar hier is nog eens een update omtrent het intra-gebeuren. Dit seizoen is weer een topper - telkens is het aantal aanwezigen erg hoog, waarvoor bedankt!

Helemaal bovenaan de stand is er een unicum aan de gang: na 8 speeldagen is Jelle nog volledig ongeslagen - zelfs geen set laten liggen!

Dat betekent dat hij in de stand momenteel een straat voorsprong heeft op de tegenstand: op 2 vinden we Lowie terug, de derde plaats gaat naar de voorzitter.

Bij de vrouwen zien we een hele sterke Laura Mussche: zij neemt daar de leiding, maar ook een knappe tiende plaats in de algemene ranking!

De grootste stijger van vorige speeldag was Lieselot. Dankzij haar eerste deelname springt ze 18 plaatsen vooruit.

Iets minder verliep het voor Anneleen: een nederlaag in twee droge sets betekent 19 plaatsen achterwaarts in de tussenstand.

Tot vanavond, voor een nieuw rondje intra!

Reactie toevoegen