Gelukkig nieuwjaar!

Vooraleerst wensen we iedereen een gelukkig én gezond 2014! Aan de blokkende studenten wensen we veel succes met de nakende examens.

Een nieuw jaar betekent ook lidgeld. Ondertussen hebben de meesten hun lidgeld betaald. Hiervan kan je een stuk terugkrijgen via het ziekenfonds. Meer hierover in dit artikel.

Ook aan de website is nog wat gesleuteld. De oude kalender werd buitengesmeten en vervangen door een implementatie van Google Agenda. Wie zelf Google Agenda gebruikt, kan zich abonneren op de kalender van BC Landegem. Onderaan de kalender vind je links terug naar elk deeltje van de kalender (Vrij spelen, Intraclub, ...) Hierop klikken en je bent geabonneerd! Niet-Google gebruikers kunnen individuele evenementen toevoegen: gewoon op het evenement klikken op onze site en je krijgt een link naar een ICS bestand te zien. Dit kan je dan gebruiken in o.a. Outlook.

Tenslotte is er een 'vind-ik-leuk' knop ingevoerd, zodat je elk artikel kan liken. (beschikbaar voor Facebook)

Op het veld zal er ook iets 'nieuws' zijn: voor het eerst treed een Landegemse ploeg aan in de Vlaamse competitie. Landegem 1D verdedigt de kleuren in derde liga. Supporters zijn dus van harte welkom om badminton op hoog niveau te zien!