Eindelijk gestart!

Ook heren 2 zijn uit de startblokken geschoten, afgelopen zondag was er de eerste ontmoeting tegen Sint-Laureins.

De drie jongste met de drie oudjes zonder Geert maar met Bart mochten bewijzen wat ze in hun mars hebben.

Ikzelf mocht samen met Nathan de eerste dubbel afwerken terwijl Bert en Frank Boudry de 4de speelden, wij konden gemakkelijk mee met het verdedigende spel van onze tegenstanders, al had Nathan niet veel vertrouwen in zijn aanvallend spel en werd er op tijd en stond wel eens een fout gemaakt, de eerste set werd gemakkelijk gewonnen met 16-21 terwijl we in de 2de op het nippertje een 4-punten achterstand nog konden ombuigen in winst.

Bert en Frank hadden in een mum van tijd hun eerste set binnen in hun 2de kregen ze iets meer weerwerk, maar ook dan werd er gewonnen.

In wedstrijd 3 was het Jelle samen met Frank die met het geringste verschil hun eerste set verloren, de 2de set maakten ze brandhout van de overburen, om de derde terug met het geringste verschil te verliezen, zaten de vele pluimwissels daar voor iets tussen?

Ikzelf speelde samen met Bart het derde dubbelspel en daar haalde de routine de bovenhand en werd er gemakkelijk in 2 sets gewonnen.

Bert als eerste, Nathan als 2de Jelle de derde en Bart trad in het vierde enkelspel aan, Bert en Nathan missen nog wat wedstrijdritme zo bleek want beiden hadden ze drie sets nodig, Bert die zijn eerste enkelwedstrijd na drie maand inactiviteit speelde moest de duimen leggen voor zijn Hollandse overbuur, Nathan kon zijn slopende partij winnend afsluiten.

Ondertussen had Jelle al afgerekend met zijn tegenstander en Bart die als laatste aan zijn wedstrijd begonnen was, had nog voor Nathan afgerekend met zijn opponent.

Met een 2-6 eindstand als resultaat en enkel boterhammetjes met veel beleg achter de kiezen, konden we tevreden de terugtocht aanvatten.

Op naar volgende wedstrijd thuis tegen Waarschoot, afwachten wat het dan wordt.